El Madrid vindrà per Miguel

El club blanc podria executar l'opció de compra a l'estiu, valorada en vuit milions d'euros

Miguel, a l’estadi de Montilivi.

Miguel, a l’estadi de Montilivi. / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Miguel Gutiérrez també està fent una temporada per emmarcar. Fruit d'això, segons va avançar Mundo Deportivo, el Reial Madrid es planteja executar l'opció de compra estipulada al contracte signat fa dos cursos per les dues parts, valorada en vuit milions d'euros.

Això només ho pot fer durant l'estiu, perquè el Madrid, en el mercat d'hivern, com a molt pot igualar una oferta que arribi pel futbolista a Montilivi, tal com indica una altra de les clàusules existents. El Girona, pel 50%, va pagar quatre milions d'euros.

El preu de Miguel pel Madrid puja cada estiu que passi a Catalunya, amb contracte fins al 2027 i una clàusula de rescissió de 35 milions d'euros. Indiscutible per a Míchel, i amb un paper rellevant des de la seva incursió al mig del camp en tasques ofensives, és seguit de prop per Mikel Arteta, que el vol per l'Arsenal.

Segons Mundo Deportivo, el Madrid el fitxaria el pròxim estiu, per vuit milions, i valoraria si fer negoci o quedar-se'l a la plantilla de Carlo Ancelotti. El Reial Madrid i el Girona no només lluiten per la Lliga, sinó que ara també ho faran per quedar-se amb Miguel Gutiérrez.

El futbolista, que està molt a gust a Girona, sempre ha expressat la seva voluntat de triomfar al club que l'ha vist madurar futbolísticament. El Madrid va ser casa seva des de ben petit, arribant a debutar amb el primer equip.

La falta d'oportunitats a causa de la seva joventut (encara no havia explotat) i la forta competència que hi ha sempre a la plantilla blanca, ha impossibilitat, fins ara, que Miguel compleixi el seu somni. Un fet que podria passar a partir del pròxim estiu i que permetria que els gironins ingressessin un bon pessic.

Subscriu-te per seguir llegint