Míchel Sánchez: "No és fàcil fitxar jugadors millors dels que tenim"

L'entrenador del Girona no estalvia esforços i s'endú tots els disponibles cap a Elx

Míchel, en la roda de premsa

Míchel, en la roda de premsa / Marc Brugués

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Girona vol la Copa. Aquesta és la conclusió que s'extrau de les paraules del seu ambiciós entrenador, Míchel Sánchez, que no dona cap mena de descans als titulars, sabent que pot fer-ho perquè el pròxim partit serà el diumenge 14 a Almeria. Borja Garcia, Yangel HerreraViktor Tsygankov, David López, Ricard Artero, Toni Villa, Jastin i Joel Roca són les baixes, per lesió, per enfrontar-se dissabte a l'Elx, on alguna rotació hi haurà. Del filial viatgen Almansa Antal.

LESIONATS

"Alguns entrenaran la setmana vinent, normal, i podran jugar contra l'Almeria (Yangel, Tsygankov i Borja)".

VESTIDOR

"Estem motivats i il·lusionats per la temporada que estem fent. Esperem continuar de la mateixa manera. Volem passar de ronda, perquè a la Copa desitgem fer-ho bé".

ELX

"No sé quin equip jugarà, perquè serà el seu primer partit de l'any. Espero un duel difícil, perquè juguen bé i busquen tenir la pilota. Ells tenen presència ofensiva, on acumulen molts jugadors, i a Segona són un dels que més rematen. Haurem de comportar-nos bé sense pilota. Tenen molts jugadors de Primera i estan dissenyats per pujar. L'any passat ja vam jugar contra ells i sabem que haurem de donar la nostra millor versió".

ESTIL DE PARTIT

"És un dels equips que menys joc directe practica. S'assembla una mica a nosaltres, amb la intenció d'acumular futbolistes per dins. Preveig un duel on haurem de ser capaços de treure'ls la pilota i sobreposar-nos a la seva pressió. Però estarem preparats i endollats. Estem en bona dinàmica. Però hem de mantenir el màxim d'esforç, actitud i mentalitat per passar".

SOLÍS

"De mica en mica fa passos endavant. És molt jove, però tenim la sensació que ens donarà molt en els pròxims anys. Però ara també ho farà. Contra l'Atlètic va fer un partidàs. El club i jo tenim molta esperança en la seva projecció".

PORTERIA

"Tinc clar qui jugarà, però no ho diré. Ells ho saben, això és el més important".

ROTACIONS

"Ja ho veurem, però només fa dos dies que hem jugat i no sabem com estarà tothom. Els que acumulen més minuts han entrenat poc, i caldrà comprovar com es troben. La sensació és que tothom està preparat per participar. Però cal rumiar si repetim onze o fem canvis de jugadors".

TÍTOL

"És un camí complicat, però és el més curt per guanyar un títol. Però és molt complicat, de veritat. Contra l'Elx serà difícil i haurem d'estar al cent per cent".

PRESSIÓ

"La pressió externa no existeix, perquè dins sabem que podem guanyar qualsevol partit i hem de continuar de la mateixa manera. La pressió no està a mantenir el nivell del Madrid, és fer el millor partit possible a Elx. No podem tenir l'obligació de guanyar tots els partits, hem de competir tots els partits".

CREIXEMENT DEL CLUB

"M'han demanat samarretes de molts llocs del país, ens agrada molt que hi hagi tanta gent que valori el que estem fent. Som un equip humil que dona guerra allà a dalt, i això provoca que estiguin amb nosaltres".

CARTA ALS REIS

"La direcció esportiva treballa a un nivell altíssim i des que hi sóc, sempre han pensat en la meva idea de joc per incorporar jugadors. Però no és fàcil reforçar aquesta plantilla i fitxar jugadors millors dels que tenim".