Aquest és el procediment per aconseguir entrades per al Madrid-Girona

El club obrirà la primera fase per sol·licitar-les demà amb un sorteig només per a socis

Stuani, en una acció del partit d'anada a Montilivi.

Stuani, en una acció del partit d'anada a Montilivi. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El Girona s'enfrontarà el pròxim dissabte 10 de febrer, a partir de 2/4 de 7 de la tarda al Santiago Bernabéu, al Reial Madrid en un partit clau pel lideratge. Tenint en compte que es tracta d'un dels desplaçaments més esperats de la temporada i que la demanda d'afició que voldrà anar-hi serà alta, el club ha planificat un procés per a la venda d'entrades dividit en dues fases i amb prioritat per als socis. Anar al partit com a visitant costarà 60 euros i, en principi, hi haurà disponibles més de mig miler d'entrades.

La primera fase s'obrirà demà a les 10:00 hores del matí i constarà en la inscripció a la llista per demanar les entrades. Aquest termini acabarà dilluns que ve, dia 5 de febrer, a les 10:00 hores i mitja hora més tard es durà a terme el sorteig entre tots aquells socis interessats en el desplaçament que hagin fet la sol·licitud. El Girona publicarà les llistes dels guanyadors a les 11:00 hores, les quals es podran consultar al web del club (www.gironafc.cat) i les seves xarxes socials.

El club ha informat que les inscripcions s'hauran de fer mitjançant l'enllaç https://viatges.gironafc.cat/.

Tot seguit, es procedirà a obrir la segona fase només en el cas que encara quedin entrades disponibles. En aquest cas, la venda de les entrades es farà directament a la botiga de Montilivi sense haver-se d'inscriure prèviament. La venda començarà el dimarts 6 de febrer a les 10:00 hores.

El preu per cada entrada serà de 60 euros.