Míchel: «Lluitarem per entrar a la Champions»

L'entrenador no es mostra gens afectat per la derrota i deixa clar que veu l’equip capacitat per lluitar per estar entre els quatre primers classificats

El tècnic considera que la pressió de l’Athletic ha estat la clau del duel

Gazzaniga aixeca els braços en un moment del partit.

Gazzaniga aixeca els braços en un moment del partit. / EUROPA PRESS

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Al final, el Girona va ser-hi a prop. Però no ho va poder aconseguir. La derrota davant l’Athletic a San Mamés (3-2) deixa escapar una bona oportunitat per encarrilar la Champions, però això no significa que l’anàlisi hagi de ser negativa. Així ho considerava Míchel. No canvia d’opinió i confia en fer història amb la Champions.

L’entrenador del Girona va valorar que «la sensació és diferent que a Madrid»: «Hem vist un Girona reconeixible en les nostres coses bones i dolentes. Quan hem sortit de la pressió de l’Athletic, ens ha faltat verticalitat. Hem estat constants amb una idea i quan ens ha sortit bé, hem aconseguit que l’Athletic anés enrere. El rival ha fet una gran pressió, té molta intensitat. El plantejament del partit s’ha dut a terme. Més enllà dels errors o no, ens hem reconegut».

Sobre la derrota, va sorprendre comentant que «crec que lluitarem per entrar a Champions, aquesta és la meva percepció». «Si haguéssim guanyat, era un objectiu clar. Però ara que hem perdut, també ho penso», va insistir.

«Tots els partits són difícils. Tinc molta confiança amb l’equip. He vist moltes coses positives, hem tingut capacitat de fer mal a l’Athletic i era molt difícil. Tenir la sensació que podem fer tirar enrere un equip com l’Athletic no és fàcil. El missatge és que podem lluitar per estar entre els quatre primers. És just reconèixer el treball dels jugadors», va explicar.

«Sempre hi ha errors, però l’Athletic t’obliga a fer un pas més. Mentalment, fa que el jugador es desgasti. Els he demanat paciència i posicionament per poder girar-se i mirar endavant al rival. Valverde fa un encert en la pressió, la sortida que cal fer ha de ser perfecta. L’Athletic ha merescut la victòria des d’aquesta pressió. És un rival per la lluita per la Champions», va dir sobre el rival.

I va afegir: «Hem fet una gran temporada fins ara, però tenim equips per darrere que lluitaran per la Champions. Queden molts punts. Traient el Reial Madrid, la resta d’equips hem de lluitar per la nostra posició».