Cremen cinc contenidors i un sofà durant la nit a Salt

Els incendis es van produir després de finalitzar el partit del Mundial que enfrontava França amb el Marroc

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Bombers es van mobilitzar ahir a la nit fins a cinc vegades en només mitja hora per apagar incendis de tipus urbà a Salt.

Tots els focs van tenir lloc poc després de finalitzar el partit del Mundial que enfrontava França amb el Marroc. En total, van cremar cinc contenidors i un sofà.

El primer dels avisos que va mobilitzar els Bombers va produir-se quan faltaven nou minuts per les deu de la nit. Van desplaçar-se fins a la plaça Catalunya i en una cantonada, van cremar dos contenidors.

Quan passaven nou minuts de les deu de la nit, van tornar a rebre una alerta per anar fins al carrer del Greco, a la cruïlla amb Marquès de Camps. Aquí cremava un sofà i quan van arribar els Bombers, els veïns ja havien apagat el foc.

Al cap d'11 minuts van haver de tornar a un altre carrer de Salt, al Doctor Ferran. En aquest punt, va incendiar-se un contenidor. El mateix va succeir al cap de quatre minuts, al carrer Montseny i van haver d'atendre el servei, que també va deixar un contenidor cremat. Finalment, quan passaven 7 minuts de dos quarts d'onze, van realitzar l'última sortida a Salt, van anar fins al carrer de la Roca Delpech i van apagar un contenidor en flames. Un cop dut a terme aquest últim servei, les dotacions van retornar a parc.

La Policia Local de Saltinvestiga els incendis de contenidors.