Troben mort un home d'uns 70 anys en avançat estat de descomposició en un pis de Girona

Els Mossos han obert diligències però descarten indicis de criminalitat

Els Mossos aparcats a uns metres de l'entrada de l'edifici.

Els Mossos aparcats a uns metres de l'entrada de l'edifici. / Tapi Carreras

Un home d'uns 70 anys va aparèixer mort i en avançat estat de descomposició ahir al migdia en un pis de Girona. L'home vivia, de lloguer, en un habitatge del carrer Santa Eugènia, a prop de la Punxa.

Alguns residents del mateix bloc de pisos sentien molt mala olor des de feia diversos mesos però desconeixien d'on provenia. Una veïna i el president de la comunitat van acabar trucant a la policia. Al lloc dels fets també hi va acabar anant la propietària del pis., que va explicar que feia mesos que no sabia res del seu llogater.

Els agents, veient que no es podia accedir a l'immoble van activar els Bombers. Cap a la una del migdia van procedir a l'obertura de l'habitatge i els policies van entrar a l'habitatge. Al lloc també s'hi va desplaçar el SEM.

Un cop a dins del domicili, els efectius d'emergències s'hi van trobar el cos sense vida de l'home en avançat estat de descomposició.

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda també es van desplaçar fins a l'habitatge i van obrir diligències informatives pel cas.

El cadàver no presentava indicis criminalitat, segons van confirmar des del cos policial.

Per tant, caldrà veure els resultats de l'autòpsia que se li practicarà a l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona per aclarir la causa de la mort.

Subscriu-te per seguir llegint