Un tram del carrer de la Salle estarà tallat durant dinou dies per una prova pilot

A la part entre els carrers Juli Garreta i Joan Maragall es faran activitats en el marc de la setmana de la mobilitat

El mapa de ciruclació a causa del tall.

El mapa de ciruclació a causa del tall. / Ajuntament de Girona

Josep Coll

Josep Coll

Un tram del carrer Sant Joan Baptista la Salle estarà tancat a partir de demà i fins al 9 d’octubre a causa d’una prova pilot que posa en marxa l’Ajuntament de Girona en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. La part afectada serà entre els carrers Juli Garreta i Joan Maragall, on l’escola Doctor Masmitjà portarà a terme diferents activitats entre demà i divendres per conscienciar als infants sobre els models de mobilitat actius i sostenibles. Així, durant aquests dinou dies, aquesta part del carrer de la Salle estarà destinada als vianants.

A causa d’aquest tall es veurà afectada la circulació en aquesta part del barri de l’Eixample. En aquest sentit, es canviarà la direcció de la circulació al carrer Juli Garreta, entre la Salle i Tomàs de Lorenzana. En els altres carrers, no es canvia el sentit de circulació. L’Ajuntament ha informat als veïns de la zona col·locant diferents cartells informatius en els edificis.

En tot cas, això és una prova pilot i, depenent de com funcioni, l’Ajuntament estudiarà si aquest tall en el carrer de la Salle es fa de forma permanent. Tot això, per millorar la qualitat ambiental del barri de l’Eixample, la seguretat del parc infantil i l’itinerari escolar de les escoles Masmitjà, Verd i La Salle Girona.