El dia que Leticia Sabater va congregar centenars de persones a Girona

No és pas la primera vegada que Leticia Sabater protagonitza un esdeveniment massiu a les comarques gironines

Leticia Sabater fa embogir Blanes

Leticia Sabater no va decebre en la seva actuació al Blanes Urban Fest d'aquest passat dijous. Al concert, l'artista catalana va repassar alguns dels seus hits -Salchipapa o Toma Pepinazo-, com també d'altres cançons populars -Nochentera, YMCA o Yo quiero bailar-. L'afluència al seu show va ser massiva i l'escenari al passeig del Mar de Blanes va quedar petit.

Vídeo | Actuació de Leticia Sabater al Blanes Urban Fest

Aleix Freixas / ACN

No és pas la primera vegada que Leticia Sabater protagonitza un esdeveniment massiu a les comarques gironines. L'any 2014, la catalana va ser l'encarregada del pregó del Corremosques a la plaça del Correu Vell de la ciutat de Girona. Allà, s'hi van congregar centenars de persones i, com és habitual en Sabater, la seva performance no va deixar indiferent a ningú.

En aquella ocasió, la que havia sigut presentadora infantil de tota una generació, va aparèixer vestida com si fos una bombolla Freixenet amb un vestit ajustat, daurat i brillant. El seu pregó no va defraudar a la gentada allà present: "Es verdad que por barracas os ponéis un poco perracas y no dejáis de practicar mete-sacas?", va preguntar a les noies, per continuar, tot dirigint-se als nois: "Es verdad que los hombres se gastan un aparato que puedes flipar un buen rato?".

Finalment, i després d'animar a tot el públic a participar al Corremosques, es va posar una gorra de policia i va "multar" un dels organitzadors amb un petó.