Cues a l'AP-7 per un camió que s'ha encastat contra la mitjana a Sant Julià de Ramis

El xofer ha resultat ferit de poca gravetat i el SEM l'ha evacuat al Trueta

El camió accidentat de matinada a Sant Julià Ramis

El camió accidentat de matinada a Sant Julià Ramis / Bombers de la Generalitat

Eva Batlle

Eva Batlle

Accident de trànsit d'un tràiler de matinada a l'autopista AP-7 a Sant Julià de Ramis i que aquest matí de dissabte encara s'han generat problemes de circulació.

S'han registrat retencions en sentit França fins cap a les dotze del migdia perquè encara hi havia carrils tallats - dos en sentit França i un en sentit Girona-. Les cues han arribat entre els tres i quatre quilòmetres en direcció nord, segons el Servei Català de Trànsit.

El sinistre viari s'ha produït cap a un quart de sis de la matinada i per causes que es desconeixen el camió s'ha encastat contra la mitjana quan anava en sentit Girona. Arran d'això ha patit una sortida de via que l'ha acabat al mig d'aquesta i provocant problemes a l'altra calçada, la que va en sentit nord.

Arran dels fets, els Bombers han desplaçat set dotacions, els Mossos de Trànsit diverses unitats i també el SEM. Els sanitaris han atès el xofer del tràiler, de 39 anys, que ha resultat ferit. Presentava diversos traumatismes i l'han evacuat amb una ambulància en estat de poca gravetat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Cap altre vehicle ha resultat afectat pels fets i per tant no hi ha hagut més danys personals.

L'accident ha provocat danys a la mitjana de l'autopista i durant el dia d'avui s'espera que es reparin. D'altra banda, al llarg del matí s'ha retirat el camió, per això s'ha activat un grua per remolcar-lo.