Detenen un home de 68 anys per cultivar marihuana en un mas de Sant Julià de Ramis i intervenen cinc escopetes

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un cultiu de 1.300 plantes, valorades en més de 36.000 euros al mercat negre

Les escoptes intervingudes i la nombrosa munició intervinguda a Sant Julià de Ramis

Les escoptes intervingudes i la nombrosa munició intervinguda a Sant Julià de Ramis / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadrahan desmantellat un cultiu de marihuana de 1.300 plantes en un mas de Sant Julià de Ramis.

També n'han detingut el responsable, un home de 68 anys que fins ara no comptava amb antecedents policials. Aquest està acusat de ser presumpte autor de tres delictes: un de tràfic de drogues, un de frau elèctric i un de tinença il·lítica d'armes.

La intervenció policial en el mas es va realitzar aquest dimarts al matí en un mas aïllat de Sant Julià de Ramis. Hi van participar agents de l'ARRO, seguretat ciutadana i d'investigació de la comissaria de Girona. Un cop van accedir al recinte van arrestar el suposat responsable del cultiu.

La plantació estava repartida per diverses estances del mas i els Mossos van desmantellar-la. Van requisar 1.300 plantes, que pesaven 127 quilos i que estarien valorades al mercat negre, segons la policia, en 36.385 euros.

El cultiu de marihuana de Sant Julià de Ramis

El cultiu de marihuana de Sant Julià de Ramis / Mossos

A banda, la policia també va intervenir tots els aparells i productes per tenir cura d'aquesta plantació com ara: 96 làmpades, 66 transformadors i 77 portalàmpades.

Els Mossos també van localitzar cinc escopetes a la casa. Els agents van comprovar que dues eren d'aire comprimit i que una d'aquestes estava manipulada perquè fer foc real. A banda, durant l'escorcoll van comissar uns 250 euros en efectiu.

D'altra banda, la plantació s'alimentava d'electricitat de forma fraudulenta, ja que la instal·lació estava punxada.