El carrer Major de Salt, tallat durant un dia

L’ajuntament de Salt tanca el tram del carrer Francesc Macià i desvia la linia 3 del bus urbà per poder executar unes millores del clavegueram

Redacció

L’Ajuntament de Salt ha tallat, des de les set del matí de diumenge fins demà dilluns a les vuit del matí, la circulació del carrer Major de Salt, en el tram de la cruïlla del carrer Francesc Macià, per a treballs de manteniment i millora del sistema de clavegueram. Les obres s’havien de desenvolupar just en la cruïlla el que ha obligat a desviar el trànsit per Francesc Macià així com reduir les places d’estacionament del carrer Major per poder fer els treballs amb eficiència.

L’Ajuntament ha emès un comunicat a les xarxes socials informant dels canvis als ciutadans i en les línies d’autobús: la L3 s'ha desviat per Marquès de Camps fins a la plaça del barco de Girona. El consistori havia demanat als conductors i als usuaris de transport públic que seguissin les indicacions i es preveu que, un cop finalitzades les obres, la circulació es normalitzarà.