Atraquen a punta de pistola una botiga de Girona i una farmàcia de Salt

Els Mossos d'Esquadra busquen el lladre violent

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Agents dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Dos atracaments a punta de pistola en un sol dia a Girona i Salt. Es van produir dissabte passat i els Mossos d'Esquadra consideren que l'atracador seria el mateix i el busquen. Una de les pistes que té la policia és el seu accent i aspecte: sud-americà.

El primer dels fets va succeir en una botiga de menjar i perruqueria d'animals situada al barri de Fontajau, concretament a la rambla de Xavier Cugat. El robatori violent va produir-se poc abans de dos quarts de sis de la tarda del 10 de febrer. L'home va entrar al local i va amenaçar la treballadora amb l'arma de foc -que no se sap si pot ser simulada- perquè li entregués els diners de la caixa. Va emportar-se el botí, que podria ascendir al voltant del miler d'euros de la caixa i va fugir.

Aquest mateix individu cap a tres quarts de set va anar a una farmàcia de Salt que està a tocar l'hospital Santa Caterina. De la mateixa manera que a Girona, l'invididu va entrar al local del carrer Llevadores també amenaçant amb la pistola. Per poder cometre el robatori, va fer tancar un dels treballadors a dins del lavabo i l'altre al magatzem i se'n va emportar algun objecte electrònic i diners.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i busquen el presumpte lladre violent. Aquest va poder ser captat per les càmeres de vigilància dels locals i a banda, la policia científica van anar als locals per buscar possibles pistes. A banda, els Mossos compten amb el testimoni de les víctimes que van poder veure l'individu i que en cap dels casos van resultar ferides.