Planifica amb temps les teves vacances

Iryo llança la seva millor oferta: Viatges amb tren des de 8€, amb totes les comoditats i per a tot el 2024

 La promoció, ja activa i vigent fins al 21 de gener, inclou rebaixes en bitllets a totes les destinacions en què opera la companyia

Una persona davant d'un tren d'iryo en la seva arribada l'estació de València Joaquín Sorolla

Una persona davant d'un tren d'iryo en la seva arribada l'estació de València Joaquín Sorolla / Rober Solsona - Europa Press - Archivo

La tornada a la feina pot resultar àrdua després de les festes nadalenques. Les celebracions, els àpats i els regals queden enrere i deixen pas a la coneguda 'costa de gener'. Una bona manera d'amenitzar el retorn a la rutina és planificar futures escapades i per a aquells viatgers que ja estiguin pensant en el pròxim pont, les vacances de Setmana Santa o fins i tot les d'estiu, iryo ha llançat una oferta especial amb preus únics.

Bitllets flexibles, a qualsevol de les destinacions en què la companyia opera i amb uns preus molt assequibles, és la promoció que des del 27 de desembre passat ofereix l'operador privat espanyol d'alta velocitat ferroviària, i que s'allargarà fins al 21 de gener. Permet adquirir, per a qualsevol data del 2024, seients amb grans descomptes, com ara el trajecte Madrid-València, disponible des de 8 euros, o Madrid-Barcelona per només 16 euros. També altres destinacions com Sevilla, Màlaga, Còrdova, Albacete i Alacant es poden trobar a partir de 18 euros, o la seva ruta de connexió més recent Barcelona-Sevilla, inaugurada el 10 de desembre passat, a partir de 20 euros.

Tarifes per a tots els gustos i butxaques

La promoció és vàlida per a qualsevol de les quatre tarifes de viatge que ofereix Iryo: Començant per la 'Infinita Bistró', la més completa, caracteritzada per prestacions prèmium, les millors condicions de flexibilitat quant a canvis d'horari, cancel·lació sota mínim cost i selecció de seients, beneficis de la mà d´Only YOU Hotels i Nobu Hotel Barcelona, i la incorporació d'un servei de gastronomia que oferirà plats fins a una hora abans de la sortida del tren. Per la seva banda, la 'Singular Only YOU' compta amb cotxes equipats amb taules de treball, sent així l'opció ideal per a emprenedors i empreses, a més d'incloure també beneficis en els establiments Only YOU Hotels i Nobu Hotel Barcelona, i excel·lents condicions de canvis, cancel·lació i selecció de seient. Aquesta tarifa es troba disponible a partir de 18€ en totes les rutes. La categoria 'Singular' compta també amb les millors opcions de flexibilitat i trens a primera hora perquè els viatgers puguin aprofitar la jornada laboral, permetent economitzar els viatges de treball. Finalment, els viatgers disposen de l'opció més bàsica, la tarifa 'Inicial', que també està inclosa dins de la promoció i, tot i ser la més econòmica de l'operador, no renuncia al millor servei i confort amb un ampli espai de seient, taules individuals, endolls USB, connectivitat 5G gratuïta i plataforma d´entreteniment a bord.

Al costat de totes les tarifes, iryo ofereix també accés al Bar Haizea, el primer bar de tapes a bord d'un tren, en què els viatgers podran gaudir àmpliament de la gastronomia espanyola amb pintxos, racions, entrepans fets al moment i una àmplia varietat de vins de D.O.

iryo acaba de complir un any d'operacions a Espanya i ja connecta Madrid amb 10 ciutats espanyoles més: Saragossa, Barcelona, Conca, València, Albacete, Alacant, Sevilla, Màlaga, Còrdova i Tarragona. La companyia, participada pels socis de Trenitalia, Air Nostrum i Globalvia, compta a més amb una flota completament nova formada per 20 trens 'Frecciarossa', fabricats amb un 94% de materials reciclables i propulsats per energia 100% renovable per oferir al viatger una experiència còmoda, innovadora, sostenible i eficient.