75 anys no es compleixen tots els dies, i a Porsche Ibèrica no anaven a deixar passar l’oportunitat de celebrar-ho en gran. I per a això, els responsables de la signatura alemanya al nostre país van triar el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo per a dur a terme una festa que va superar totes les previsions de l’organització, ja que van aconseguir reunir més de 1.000 Porsche, superant amb escreix l’objectiu d’aconseguir les 911 unitats previstes, per a fer l’ullet als 60 anys que compleix el seu model més emblemàtic enguanyt.

Porsche celebra el seu 75 aniversari al Circuit de Xest

Ampli programa d’activitats.

Més de 3.000 participants es van reunir en les instal·lacions del traçat de Xest en una jornada que també va estar oberta al públic. L’organització va desenvolupar un ampli programa d’activitats dirigides a tots els públics tant en la pista mundialista com en el pàdoc.

En aquest sentit, van adquirir especial protagonisme els vehicles de la Porsche Experience, els quals van realitzar activitats de copilotaje tant off road amb els Macan i Cayenne, com amb els 911 GT3 RS i el 718 GT4 RS. Els aficionats també van poder gaudir de proves d’acceleració amb un Taycan o al volant d’un 718 en un petit circuit.

Un museu amb maquetes a escala 1/43 que recorrien tota la història de Porsche, un circuit de cotxes de pedals, un contacontes o un concurs de pintura van ser altres atractius dirigits als més petits que van vibrar amb la mateixa passió en aquest aniversari. Porsche és llegenda de l’automoció.