Necrològiques del 3 de novembre de 2022

Captura

Captura / Sendo Masgrau

Captura1

Captura1 / Sendo Masgrau

Captura2

Captura2 / Sendo Masgrau

Captura3

Captura3 / Sendo Masgrau

BÀSCARA

JULIO CÉSAR NOGUERA

del restaurant El Portal de Bàscara

Ha mort als 50 anys. Era casat amb Xavier Sala Salip. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

BESALÚ

LEONOR COSTA VILA

Ha mort als 101 anys. Era vídua d’Esteve Sarola Roqué. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

BLANES

ANTONI PANO CASTELLET

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Pilar Huguet Sala. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA

FINA FONT SOLANS

Ha mort als 68 anys. Era vídua de Josep Brucet Camps. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

ESCLANYÀ

TRINI GARCIA SEGURA

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Andrés Valencia Escribano. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

GIRONA

JOSEFA ISERN PRESAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME SAGRERA CASAPONSA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joaquim Escatllar Batlle. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

DOLORS JIMÉNEZ SÁNCHEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Arcadi Timonet Collell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

MICHAEL PATRICK DUNNE

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Sandra Dunne. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

OLOT

JORDI VALÉS CLAPEROLS

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

CARMEN SOLÉS POCH

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Ramon Albert. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell.

ROSES

CINTO BRUÑOL PERXÉS

Ha mort als 94 anys. Era casat amb María Teresa Romero Torres. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

MARCIAL MONTERO SÁEZ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb María Gloria Pascuet Bosch. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà passat dissabte, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ROSA GONZÁLEZ ORTIZ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Cayo Rubio Pinedo i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

JOAN ESTAÑOL VERGELI

Ha mort als 64 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ALBINO BERNÁRDEZ LÓPEZ

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Roser Ferrer Busquets i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

TORROELLA DE MONTGRÍ

VINCENZO TEDESCO

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Rosa Anger. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint