Necrològiques del 8 de Juny de 2023

Jordi Bayer Trias

DdG | GIRONA

L’enginyer industrial Jordi Bayer Trias va morir dimarts a Girona als 72 anys després d’una llarga malaltia. Doctor en Enginyeria Industrial i màster en Enginyeria Paperera, va dedicar 35 anys de la seva vida professional al sector paperer, primer com a Cap Tècnic d’Enri, i després com a director de formació de desenvolupament de Torraspapel-Lecta. Bayer va compaginar aquesta faceta amb la formació. Ha estat professor associat a la UAB, UPC, UdG, i va ser un dels promotors de l’Associació Gironina d’Orientació Empresarial. Des d’aquesta última entitat, directius sènior que ja havien acabat la seva vida laboral, assessoraven professionals o empreses a les quals oferien la seva experiència i coneixements en gestió empresarial. En aquest sentit, era freqüent veure Bayer impartint formacions a la Cambra de Comerç, organitzacions patronals, o projectes dirigits a joves emprenedors. Jordi Bayer també era vocal de la Junta Directiva de la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.

BANYOLES

MAGDALENA ESTEBA PUJOLRÀS

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Salvador Serrat Nou. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

GIRONA

JOSEP JULIÀ ARDENUY

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Belem Fontaner Verdaguer. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JAFRE

VICENTA PONS PUIG

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Josep Colomer Castelló. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Jafre.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARIA PI PEIX

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Ramon Viñas Ametller. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vall-llobrega.

PALAMÓS

JOSEFINA GONZÁLEZ GARCIA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Lledó Esteve. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

ROSES

FRÉDÉRIC GEORGES FRANÇOIS

Ha mort als 53 anys. Tenia un fill. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SALT

FRANCISCA PALACIOS ROMERO

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SANT JOAN LES FONTS

SIMON GUINÓ AYATS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Vila Anglada i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

VALL-LLOBREGA

ELISABET PLA OLIVÉ

Ha mort als 60 anys. Residia a Vall-Llobrega. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

VILOPRIU

CONXITA CLAPÉS MASSOT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Darnés Tubert i tenia un fill. Residia a Vilopriu. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Vilopriu.

Subscriu-te per seguir llegint