Necrològiques del 6 de setembre de 2023

Captura

Captura / Sendo Masgrau

BLANES

MARIA PIFERRER ISERN

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Sagué Llaona. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Camallera.

BREDA

CATALINA SANTOS RAMOS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Francisco Suárez Enrique. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

GIRONA

JOAN CADENAS MONTAÑA

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Maria Àngels Farró Fonalleras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAFRUGELL

JULIÁN CARRIÓN ANTIÑOLO

Ha mort als 87 anys. Era vidu d’Experta Moreno Leiva. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALOL DE REVARDIT

JOSEP XARGAYÓ AMETLLER

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Teresa Ferrer Pelegrí. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Banyoles.

SANT ESTEVE D’EN BAS

MIQUEL VILALTA RIERA

Ha mort als 97 anys. Era vidu d’Assumpció Prat Banús i tenia tres fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’en Bas.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ENRIC TOLOSA SERRAT

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Subscriu-te per seguir llegint