Necrològiques del 30 de Novembre del 2023

esquela 1

. / .

esquela 2

. / .

BANYOLES

MARIA DOLORS MASDEMONT DARANAS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Ramon Oliveras Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

FRANCESC ORENCH SERIÑA

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Josefina Guimerà Casanovas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ÁNGEL HERNÁNDEZ POZO

Ha mort als 95 anys. Era casat amb María MateoDomínguez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

TERESA LÓPEZ ÁLVAREZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Juan Barranco Mora. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

ESCLANYÀ

JOSÉ OGALLA SEGURA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Elena Fernández Hernández. Residia a Esclanyà, Begur. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

GINESTAR

PERE BOSACOMA PUJOL

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Anna Escolà Esgleas. Residia a Ginestar, Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

ÀNGEL CANALS TAULÉ

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Montserrat Trull Virolés. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

ANDREU POL MALAGRABA

Ha mort als 89 anys. Era cast amb Paquita Carrés García i tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Vicens de Llançà.

PALS

ANITA CIURANA PUIG

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Ametller Plaja. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

VILABLAREIX

FRANCESC DARNÉ MASDEMONT

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Cati Xifra Ribot i tenia una filla. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

VILADAMAT

ANTONIO COLOMER MASPOCH

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Rosa Cabarrocas Lidon. Residia a Viladamat. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VILADASENS

JOSEP NIERGA COMAS «PITU FAIXAT»

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Fochs Serrinat. Residia a Viladasens. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Viladasens.

Subscriu-te per seguir llegint