Necrològiques del 15 de desembre del 2023

BIURE D’EMPORDÀ

LLORENÇ BRET FARRERÓS

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Magdalena Salellas Gratacós i tenia dos fills. Residia a Biure d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a Sant Esteve de Biure d’Empordà.

BOADELLA D’EMPORDÀ

NÚRIA PLA DURAN

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Felip Cargol. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Boadella.

CALONGE

RICARD SABATER BARCELÓ

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Jesús Martínez Toledo. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

GIRONA

JOSEP MARIA MUÑOZ CASADEVALL

«Ros»

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Anna Maria Vives Soldevila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PERE COLOMER CASTELLÓ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Rosales Ramos. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLERS

LOLITA FERRUSOLA PUJOLAR

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Manuel Barneo Millán i tenia dues filles. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

LLORET DE MAR

JOSEP CODINA VILA

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Lluïsa Gómez Mercader i tenia una filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

MARÍA ROMERA GÓMEZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Antonio García García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

ROSES

ÁNGEL MARTÍN CALAFELL

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Sira María Marcos Viejo. Residia a Roses.  La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

SALT

MARGARITA MASACHS NADAL

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Molvens Peiró. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ANDREU FRANQUESA CATALÀ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Lídia Duran Castelló i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT LLORENÇ DE LA MUGA

CARME CASTILLO LÓPEZ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Penicot Castillo i tenia un fill. Residia a Sant Llorenç de la Muga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de la Muga.