Necrològiques del 6 de gener de 2024

BANYOLES

JOSEP PLANAS GUILLAMET

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Catalina Felip Portas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria el Turers de Banyoles.

BESALÚ

OLALLA TALAVERA CALLEJA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Sala Font. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 3 de la tarda, al monestir de St. Pere de Besalú.

BLANES

JOAN MATAS SERRA

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Antònia Tió Esgleas. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

AGUSTÍ BOU TURRÓ

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Maria Carmen Orench Buscall. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

MARÍA ANTONIA BALLESTA HERNÁNDEZ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Lluís Roldan. Residia a Blanes. La cerimònia serà demà diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

BOADELLA D’EMPORDÀ

PERE AROLA TURÓN

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Nuria Agulló Punset i tenia una filla. Residia a Boadella d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 2 del migdia a la funerària Vicens de Figueres.

CASSÀ DE LA SELVA

DAMIANA DOMÈNEC ALFONSO

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Raimundo Gimeno Rafales. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 9 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

CELRÀ

ALBERTO GABILAN RIVERA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Dolores Almagro Morales i tenia sis fills. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

CRUÏLLES

ENCARNACIÓ DONAT CABARROCAS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Llobet Nadal. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Cruïlles.

FIGUERES

AMADEU CLARÀ ROQUETA

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Gloria Valdunciel Bravo i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ARTUR SEGURA BARBERAN

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Montserrat Feliu Cortés i tenia tres fills. Residia a Figueres.

La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de cerimònies Àltima de Figueres.

FORNELLS DE LA SELVA

BENET CORCOLL JUANOLA

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Maria Clarà Vila. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

GIRONA

ENCARNACIÓN LÓPEZ MORENO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Cantón Morón. Residia a Girona.

ISABEL CASANOVAS PÉREZ-CABALLERO

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Josep Maria Mascaró Juandó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MIGUEL ORTÍZ AGUILERA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Isabel González Fraile. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JUAN FRANCISCO GARCÍA ALDAVERO

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Francisca Calderón Solano. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LES PLANES D’HOSTOLES

ANTÒNIA VILA VIÑOLAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Sabater Janer i tenia dos fills. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

MARIA DOLORS FONTANALS BAUSILI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Àlex Portavella Andreu i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAMÓS

MONTSERRAT MORATA CAMA

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Jaume Sierra Gras. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

LINO FUENTES MARTÍNEZ

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Riera Simon. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI

NACHO HERRERO JOVER

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Susana Roman Runk. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOAN CARANDELL COLL

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Anna Bagué Sunyer i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. Serà incinerat avui dissabte, a les 10 del matí, al Tanatori Mémora de Salt.

VERGES

ROSA MARIA SOLER PARERA

Ha mort als 70 anys. Era vídua de José Luis Collado Martin. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a la 1 del mgidia, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

VILABERTRAN

FRATERNITAT GUANTER COSTA

«Trini»

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Miquel Aymà Tarrés i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 9 del matí, a la parròquia de Vilabertran.