Necrològiques del 25 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES

ANA MARÍA MARTÍN CONSUEGRA RODRÍGUEZ DE GUZMÁN

Ha mort als 56 anys. Era casada amb Jordi Rabat Cudinach. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

CALONGE

LISARDO RODRÍGUEZ MINGORANCE

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Justa Rodríguez Martínez i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia de comiat se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

ROBERT BATLLE TORT «Tito»

Ha mort als 69 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JOSEP MARIA FINA SEGURA

Ha mort als 74 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOSEFINA JORDÀ CASANOVAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Masmiquel Palahí i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Cadaqués.

ENRIC VILAR LORENTE

Ha mort als 31 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA CAMPS MUÑOZ

Ha mort als 67 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JULIÁN REINALDOS MULA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Isabel López Rosell. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LA PERA

JOAN ANDREU CASELLAS

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Maria Carme Massa Salvà. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Pera.

LES ESCAULES

JORGE LLOPART RABASA

Ha mort als 87 anys. Tenia dos fills. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLANÇÀ

MARUJA MATAS PODADERA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Ávila Aguilar. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

MAÇANET DE LA SELVA

MANOLI NÚÑEZ NÚÑEZ

Ha mort als 59 anys. Era soltera. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

MONTAGUT I OIX

FERMINE PALOMERAS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Miquel Barris Vila. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.

MONT-RAS

SUSANA MOYA MORENO

Ha mort als 50 anys. Era soltera. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Mont-ras.

OLOT

ANNA FONT VIDAL

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Melcior Badosa Torras i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PEDRO CARRASCO MORALES

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mercedes Belmonte Gambín i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

JOSEP BARDERA MAYÀ

Era casat amb Maria Carme Soler de Morell Serrat i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAU DE SANTA EULÀLIA

ROSA SERRA SAMPOL

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Martí Carbonell i tenia dos fills. Residia a Palau de Santa Eulàlia. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 d’1 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

PLATJA D’ARO

TINA GARCÍA FRANCISCO

Ha mort als 79 anys. Era vidua de Joan Fèlix Laguna Gracia i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TOSSA DE MAR

JAUME CASAS LLEONART

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Punti Masegur. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

VILA-SACRA

DÍDAC CARRERAS AYMA

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

VILOBÍ D’ONYAR

LOURDES MIR PUJADAS

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Delfí Palou Vilà i tenia quatre fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Subscriu-te per seguir llegint