Necrològiques del 3 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Ignasi-Aureli Argemí

Ignasi-Aureli Argemí / .

Francesc Codina

Francesc Codina / .

Antonia Zafra

Antonia Zafra / ,

AMER

ROSA DURAN VILLAGRASA

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ANGLÈS

FLORENTÍ NEGRE CULUBRET

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Encarna Egea Rostan. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BANYOLES

LOLA AVELLANA BOADA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Aleix Jordà Feliu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BLANES

JOSEFA JUSTE GISTAU

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Ramon Pujadas Oller. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Blanes.

CABANELLES

RAMON FERRÉS ILLA

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Ignasia Bassols Samarach. Residia a Cabanelles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

DARNIUS

DOLORS PAIROT GELI

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Zurdo Noguer. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTONIA ZAFRA SÁNCHEZ

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Soler Badosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

CARME MARCÉ TEIXIDOR

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Ramon Compte Abella i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

MERI REIG GIRONA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Miquel Artés Pons. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

EMILIO RODRÍGUEZ GUERRERO

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Conchi Sánchez Sánchez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SALT

DOMINGO SÁNCHEZ SANTISTEBAN

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Marcelina Fernández Carrión. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOSÉ SANTAELLA FORTES

«Jou»

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VERGES

FRANCISCO RIBAS BACH

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

VILOBÍ D’ONYAR

MIQUEL JOHÉ SALVANS

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Dolors Goy Esteva. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Subscriu-te per seguir llegint