Necrològiques del 29 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Carles Ginès i Gibert.

Carles Ginès i Gibert. / DdG

Carles Ginès i Gibert.

Carles Ginès i Gibert. / DdG

Carme Llanta Salleras.

Carme Llanta Salleras. / DdG

AMER


PRUDEN ARANDA MANZANARES

Ha mort als 82 anys. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria d’Amer.

BANYOLES


MARIA DOLORS TRIAS PUNSÍ

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Jordi Juanola Taulera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BRUNYOLA


MARIA ÀNGELS DOMINGO LLISTOSELLA

Ha mort als 88 anys. Era soltera. Residia a Brunyola. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

CADAQUÉS


JOSÉ LUIS LANDA ALLUE

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills i residia a Cadaqués.

FONTCOBERTA


FRANCISQUETA ESTANY SOLÀ

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jaume Felip Portes. Residia a Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Melianta (Fontcoberta).

GIRONA


TERESA VERGÉS PRAT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Sala Espona. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ VALENCIA FRANCO

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolores Romero Corbillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CARLES GINÈS I GIBERT

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Pura Bataller i Vila. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sta. Susanna del Mercadal de Girona.

LA CANYA


MARIA TERESA BESTREGUI MONER

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Colom Rubio i tenia tres filles. Residia a La Canya. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

LLAGOSTERA


EMÍLIA PIELLA JUFRÉ

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Enric Verdaguer. Residia a Llagostera.

CONSOL PANELLA BOSCH

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Restrudis Rovira. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

OLOT


ANNA CODONY MERCADER

Ha mort als 88 anys. Era soltera i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

LLUÍS JOFRE LLOVERAS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Concepció Pararols Serra i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL


EMÍLIA BAGUDA FERRER

Ha mort als 98 anys. Era soltera i residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

MANOLO CARRETERO NAHARRO

Ha mort als 89 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PERALADA


CARME LLANTA SALLERAS

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Joaquim Serrat Pol i tenia quatre fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

RIELLS I VIABREA


JOAN GIRO PLANAS

Ha mort als 82 anys. Tenia dos fills. Residia a Riells i Viabrea. La cerimònia serà al tanatori de Sant Celoni.

SALT


LLUÏSA RUBIO ZAZO

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Conrad Gifre Puig. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ESTEVE D’EN BAS


ÀNGEL PUERTAS MARTÍN

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Pilar Macias Font i tenia dos fills. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


MIQUEL BUDÓ PUJOL

Ha mort als 80 anys. Tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM


EVARISTO JIMÉNEZ MOLINA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Maria Engràcia Jiménez Jiménez. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de St. Hilari Sacalm.

SANTA COLOMA DE FARNERS


MARIA BALATEU COROMINA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Corominas Prat i tenia una filla. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 6 de la tarda, a la parròquia d’Amer.

MERCÈ SOLÀ SABATER

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Joan Pons Pera i tenia dos fills. Residia a Sta. Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

TOSSA DE MAR


José de Jesús Coello Valladares

Ha mort als 88 anys. Tenia set fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

Subscriu-te per seguir llegint