Aquest parc aquàtic de la Costa Brava és la millor activitat per fugir de la calor

Gaudeix de l’AquaxJump a l’Aquabrava de Roses, una experiència que promet emocions fortes i diversió en un entorn únic 

Aquaxjump de Roses, una diversió assegurada

Aquabrava

DdG

Les cales i platges d’aigua turquesa, els pobles amb molt d’encant plens de cases de pescadors i carrers pintorescos, i els passejos per camins de ronda vorejant el mar, són alguns dels encants de la Costa Brava. No només això, també és una destinació ideal per unes vacances familiars perque els plans mai s'acaben.

I no hi ha millor opció per refugiar-se de la calor intensa que els parcs aquàtics. Un pla diferent que garanteix la diversió tant a petits com a grans. Situat a la Badia de Roses, Aquabrava és la millor opció! 

Aquabrava, un parc aquàtic a Roses

Aquabrava ofereix una àmplia gamma d’atraccions adequades per a tota la família des del 8 de juny fins a l’11 de setembre. Un espai amb tobogans que prometen emocions fortes, inacabables descensos, piscines relaxants i rius d'aigües braves. Enguany, compta una atracció que emocionarà tota la família: l’AquaxJump, una oportunitat per experimentar adrenalina i diversió.  

Aquabrava compta amb atraccions aquàtiques per a tota la família

Aquabrava compta amb atraccions aquàtiques per a tota la família / Cedida

Per tal de satisfer les expectatives dels visitants, el parc aquàtic ofereix un ampli ventall de serveis. Té una botiga de records per emportar-se un detall d'aquesta experiència única, un servei de consigna, gandules per relaxar-se, informació turística, terrasses amb vistes panoràmiques i connexió Wi-Fi gratuïta per mantenir-se connectat. A més, l'aparcament gratuït facilita l'accés al parc per a tothom.  

Aquabrava es presenta com una sortida familiar inoblidable aquest estiu per la seva combinació d’atraccions, identificació biomètrica i serveis de qualitat. No és només un paradís tropical, sinó un lloc on es pot experimentar emocions fortes i crear records duradors. 

L’Aquaxjump pels amants de l’adrenalina

Aquabrava també promet emocions fortes i, en aquest sentit, la zona Aquaxjump és un autèntic paradís per als amants de l'adrenalina. Amb diferents tobogans i salts on els visitants poden experimentar la màxima emoció. Els tobogans de salts estan classificats segons el seu grau de dificultat, des del groc fins al vermell, el més atrevit.   

Aquaxjump, un paradís pels amants de l'adrenalina

Aquaxjump, un paradís pels amants de l'adrenalina / Cedida

El “Jungle jumps”, el mur de salts, ofereix tres alçades diferents, on s’inclou un salt de 5 metres que deixa sorpresos als visitants. També hi ha dos tobogans amb caiguda ràpida per utilitzar amb flotador i un tobogan tancat amb baixada en espiral. És una zona molt atrevida on descarregar adrenalina i posar a prova les habilitats de cadascú.   

Aquabrava és pionera en el sistema d’identificació biomètrica, una tecnologia innovadora que permet als visitants accedir a l'atracció de manera segura i ràpida. Mitjançant un sistema d'autoregistre, les persones poden registrar-se amb les seves dades biomètriques per garantir una experiència sense complicacions. Cal tenir en compte que aquesta zona està dissenyada per a adults i joves a partir de 16 anys, ja que requereix una bona forma física i habilitats de nedar. Aquells que no s'atreveixin a provar-ho també podran gaudir de l'espectacle veient els altres saltar i divertir-se. 

Diversió per a tota la família 

Hi ha atraccions, com el Black Hole, el Camell, el Kamikace o l’Octospeed, que també garanteixen diversió i entreteniment a tots els visitants. També hi ha espais pels més petits amb les zones infantils Tropic Island i Pirate Island, ambientada amb pirates. Un espai on els infants gaudiran de les atraccions d’adults en la seva escala.   

Pirate Island, un espai ambientat amb pirates

Pirate Island, un espai ambientat amb pirates / Cedida

A la piscina d’onades els visitants poden sentir-se com a l’oceà sense sortir d’Aquabrava. Amb aigües turquesa, palmeres i un entorn tropical, és el lloc perfecte per gaudir de la sensació de l'onatge marí. I no podem oblidar-nos de la Cobra, una atracció atrevida que talla la respiració i fa vibrar a tots els qui s'hi aventuren.  

La Cobra, una atracció atrevida i divertida

La Cobra, una atracció atrevida i divertida / Cedida

La nova piscina Oasis d’Aquabrava 

Aquabrava ofereix alternatives a les emocions fortes. Una de les atraccions destacades d'aquesta temporada és la nova Piscina Oasis.  

Situada al mig del Riu Tranquil, ofereix als banyistes una experiència única en un impressionant entorn. Amb el seu color nacrat que recorda un resort caribeny, transporta els visitants a un ambient tropical paradisíac. 

El nou bar i piscina Oasis

El nou bar i piscina Oasis / Cedida

Les pintures locals de Diana Taubin generen la integració de la piscina amb el bar. En les dues zones, Aquabrava es preocupa per garantir l'accessibilitat de tots els seus visitants. Per això, s'han habilitat cadires especials per a persones amb mobilitat reduïda, que els permeten gaudir plenament de l'experiència de banyar-se en aquesta meravellosa piscina. A més, compten amb una cadira amfíbia que facilita l'accés a l'aigua de manera segura i còmoda.  

Amplia oferta gastronòmica a Aquabrava 

Aquabrava ofereix una oferta gastronòmica amb dos restaurants: “Aquaburguer” i “El Patio”. El restaurant El Patio ofereix una gran varietat de plats típics de la regió en un espai fresc i ambientat amb vegetació. Aquaburguer ofereix menjar ràpid i de qualitat sota una bonica pèrgola.  

Els bars disposen de tota mena de begudes i menjar durant tot el dia, també, hi ha una gran oferta de cocktails tropicals que es poden assaborir mentre et relaxes a la piscina. El Bar Oasis, enmig del Riu Tranquil i rodejat de vegetació, gespa i palmeres, és el lloc ideal on prendre el sol i relaxar-se en un ambient paradisíac.  

Just a sobre el Burguer hi ha el Bar Belvedere amb dues terrasses: una d’elles amb unes vistes magnífiques de la Badia de Roses, i l’altre, amb unes vistes als tobogans i la zona infantil de Pirate Island. El Bar Aloha, està situat al costat de la piscina d’onades amb un ambient molt tropical.   

Aquest estiu, Aquabrava ofereix tots els serveis i atraccions necessàries per una única i refrescant sortida familiar. No ho dubteu, Aquabrava us espera per oferir-vos un dia ple d'emocions i diversió sense precedents.