Descobreix els plats gironins que van tastar Springsteen, Obama i Spielberg

El cantant acompanyat de l'expresident i el director de cinema va sopar en un exclusiu restaurant de Barcelona

El restaurant Amar s'inspira en la cuina gironina

El restaurant Amar s'inspira en la cuina gironina / DdG

David Céspedes

El cantant nord-americà Bruce Springsteen va sopar dijous a la nit acompanyat pels seus amics Barack Obama i Steven Spielberg a l'exclusiu restaurant Amar de Barcelona on van poder degustar una selecta carta amb ingredients provinents de les comarques gironines. L'establiment, dirigit pel cuiner Rafa Zafra -format a El Bulli de Roses- ofereix plats inspirats en la cuina mediterrània i on no falten tampoc productes de les comarques gironines com les gambes vermelles de Roses en el seu format XXL o les mongetes de Santa Pau. Tot el peix d'aquest restaurant es serveix des de la Llotja de Roses.

En concret, els comensals -que van ocupar una taula central renunciant al reservat del restaurant- van poder assaborir unes mongetes de Santa Pau cuinades amb tonyina i cansalada ibèrica. El restaurant Amar -que disposa d'un preu mitjà de 180 euros per comensal- té també vinculació amb les comarques gironines donat que Anna Gotanegra, amb arrels rosinques, és una de les seves sòcies.

Altres plats que van formar part del menú del sopar van ser una torrada de pa brioix amb mantega i caviar, un biquini de salmó fumat, pèsols amb tripa de bacallà o carn de wagyu, entre d'altres exquisideses.

Obama a la seva arribada a l'hotel de Barcelona

Obama a la seva arribada a l'hotel de Barcelona / Europa Press

El president nord-americà i la seva esposa Michelle i el director de cinema Steven Spielberg van acompanyar a Springsteen en el seu concert de Barcelona