Restaurant Can Blanco: el teu nou racó preferit a l’Hotel Palau de Girona

Experimenta els sabors únics d'una carta basada en ingredients frescos, de qualitat i proximitat

La seva cuina està basada en el concepte de frescor i proximitat.

La seva cuina està basada en el concepte de frescor i proximitat. / DdG

DdG

Girona disposa d'una nova oferta gastronòmica de nivell amb la reobertura del restaurant Can Blanco instal·lat a l'Hotel Palau de Girona de Sant Julià de Ramis. La bona taula està plenament garantida i els paladars més exigents trobaran tot el que busquen, ja que cada plat que s'elabora està fet amb molta cura, usant sempre ingredients frescos i de qualitat. L'Hotel Palau de Girona posa sempre com a valor l'atenció al client i, per aquest motiu, cuida fins a l'últim detall. L'establiment, tot un punt de referència a l'avinguda de França, posa a disposició de la seva clientela els millors plats de la cuina i la gastronomia catalana i tot amb un equip de professionals preparats per a sorprendre als comensals amb les millors recomanacions. 

La carn i el peix formen part de la seva àmplia i variada oferta gastronòmica.

La carn i el peix formen part de la seva àmplia i variada oferta gastronòmica. / DdG

La seva carta és molt variada i s'hi pot trobar una àmplia oferta que va des d'una sucosa carn fins a un peix fresc del dia. Cada opció al menú és una mostra de rirquesa gastronòmica de la regió i tot presentant en espai "relaxat i modern. És ideal per a aquests sopars informals amb amics, dinars en família o simplement per prendre alguna cosa si et trobes per la zona", segons expliquen els seus responsables. El Restaurant Can Blanco no és només una nova opció per menjar sino que és una "invitació a gaudir d'una bona taula en un ambient desenfadat i acollidor". 

La seva carta i el menú és una mostra de varietat.

La seva carta i el menú és una mostra de varietat. / DdG

Els bons paladars saben també apreciar no només un bon menjar sino també un vol vi. Per aquest motiu, la selecció de vins i begudes a Can Blanco permetran trobar "l’acompanyament perfecte per al vostre àpat. A més, si et ve de gust alguna cosa diferent, sempre hi ha alguna recomanació especial que segur et sorprendrà". El restaurant té moltes particularitats que es poden descobrir, però destaca especialment el fet de la cuina en viu. És tota una experiència contemplar com els seus xefs preparen el menjar a la graella en temps real, desvetllant la màgia darrere de cada deliciós plat. Aquesta interacció aporta una dimensió única i emocionant a la teva experiència gastronòmica.

En resum, Can Blanco no és només un restaurant, és un espai on el bon menjar i la bona companyia es troben. "Així que, ja sigui que vinguis sol o acompanyat, sempre trobaràs un ambient acollidor i un plat que et faci tornar. No esperis més i descobreix aquest nou racó gastronòmic a l’Hotel Palau de Girona. T’esperem amb les portes obertes i la taula llesta!", asseguren els responsables de l'establiment.

El restaurant ofereix un ambient molt acollidor.

El restaurant ofereix un ambient molt acollidor. / DdG

El Restaurant Can Blanco posa sempre com a valor l'atenció al client i, per aquest motiu, cuida fins a l'últim detall. L'establiment, tot un punt de referència a l'avinguda de França, posa a disposició de la seva clientela els millors plats de la cuina i la gastronomia catalana. No hi ha res millor que començar el dia amb un bon esmorzar i això està plenament garantit al restaurant de l'hotel. No deixis passar l'oportunitat d'assaborir aquesta nova oferta gastronòmica gironina.