Avui comença la Festa Major de la Bisbal d'Empordà

Coneix tota la programació del 14 al 18 d'agost

Concerts, correfocs i gegants, entre altres

Festa Major de la Bisbal d'Empordà 2023

Festa Major de la Bisbal d'Empordà 2023 / Ajuntament

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Dilluns 14 d'agost s'inicia la Festa Major de la Bisbal d'Empordà i amb ella, una programació repleta de música i esdeveniments per a grans i petits. Aquesta tarda hi haurà el repic de campanes, juntament amb el pregó i el trencament del càntir i, la cercavila dels gegants per donar el tret de sortida a les festes. I al vespre, a la pista Mas Clarà, hi podreu trobar a 'Dj Bisbal' i 'PD Ivanote'. I a la zona de barraques i a l'aparcament del camp de futbol hi podreu trobar música electrònica 'Pulse', els 'Beatneeks' i 'Mal Asunto'.

Demà, dimarts, a partir de les 10 hores, podreu anar a visitar el 'Terracotta Museu' i se celebraran les simultànies d'escacs. Al voltant de les 11:30 hores es farà la diada de Festa Major a la plaça de l'Ajuntament, juntament amb un vermut musical. A la tarda, hi haurà les 'Olimpíades de la Terra Oriol Canals' i el concert de cobla amb 'La principal de Llobregat', entre altres. A les 21:25 hores es farà la 'Tronada' al Pont Vell, un espectacle pirotècnic per donar la benvinguda a la 'Promade'. A les 22:30 hores hi haurà una audició de sardanes a Torre Maria, concert 'El último veneno' a la pista Mas Clarà, 'ball de l'hora' a la plaça Major i 'Dj Dolça' a l'espai de barraques.

Dimecres 16 d'agost les activitats començaran a la tarda amb un campionat de Botifarra, el 12è concurs de 'l'Uno' i sardanes amb la 'Cobla Bisbal Jove i Escola'. A continuació, hi haurà un concert de jazz i altres esdeveniments musicals. A les 22 hores se celebrarà el correfoc a la plaça del Castell. Per a finalitzar la jornada, diversos grups i 'Dj Eivi' tocaran i punxaran la millor música de l'estiu a la Bisbal. 

El penúltim dia de Festa Major de la Bisbal, a la vora de les 12 hores del migdia, hi haurà un vermut musical amb 'Menta Fresca' al Passeig Marimon Asprer, barraca. A la tarda hi haurà la ballada de gegants i capgrossos, el ball de dracs 'mini', seguit de concerts diversos per acabar una jornada d'allò més entretinguda. I a la nit, hi haurà a l'espai Rigotaverna, la 'Nit dels 60,70,80,90,00', un festival per a totes les edats. 

Per a finalitzar amb unes festes tan musicals i repletes de xerinola, divendres 18 d'agost hi haurà 'la convidada de l'àliga' als carrers del nucli antic durant el matí i a la tarda hi haurà el concert 'Serenata.cat' amb 'La Principal de la Bisbal', seguit d'altres concerts i activitats. A les 21:30 hores hi haurà l'espectacle dels timbalers 'Voltors' i a les 22 hores el correfoc 'Xiqui'. Més tard hi haurà doble cantada d'havaneres, concert de fi de festa amb 'Fetus' i 'Pelukass' entre altres. Esperem que gaudiu d'una setmana d'allò més impressionant amb aquesta programació tan espectacular de la Festa Major de la Bisbal d'Empordà 2023.