«El suplement» de Catalunya Ràdio celebra 35 anys des de Calonge

El programa de Roger Escapa arriba avui al castell coincidint amb el primer aniversari del «poble de llibres»

ddg. girona

Aquest matí El suplement es desplaçarà fins a Calonge, tot coincidint amb els actes commemoratius del primer aniversari de «poble de llibres». Serà una nova etapa en la celebració dels 35 anys d’història del programa, que actualment presenta i dirigeix Roger Escapa. La gira d’aquesta temporada 2022-23 ja l’ha portat fins a Girona i Reus.

A partir de les 10 Roger Escapa, acompanyat de Mayka Navarro, col·laboradora del programa de la secció de successos L’hora negra, recorreran a peu el centre de la ciutat i arribaran al castell de Calonge, on començarà el xou radiofònic amb públic a la sala gran. En aquest programa especial hi participaran els escriptors Espartac Peran, Martí Gironell i Regina Rodríguez; la cantautora Núria Graham; l’Orquestra Di-Versiones, i la cantant Julieta.

Tampoc hi faltaran els imitadors Xavi Espinosa i Carles Roig. A més, El suplement connectarà en directe amb Reykjavík per saludarCarla Simón i Arnau Vilaró hores abans del lliurament dels Premis del Cinema Europeu.