Es titularà Outlander: sangre de mi sangre i explicarà la història d’amor dels pares de Jamie Fraser. Així serà la preqüela d’Outlander, que s’estrenarà a Starzplay a Europa, l’Amèrica Llatina i el Brasil en una data encara sense determinar. Els guionistes ja han començat a treballar en aquesta sèrie que se centrarà en els pares de Fraser, el protagonista d’Outlander, juntament amb Claire Randall, interpretats per Sam Heughan i Caitriona Balfe, respectivament. «Estem entusiasmats amb la idea d’anar traient les capes d’aquest vibrant món per portar la nostra audiència a l’origen d’on tot va començar», assegura la presidenta de Programació Original de Starz, Kathryn Busby, en un comunicat de la plataforma.

Matthew B. Roberts serà el creador, productor executiu i guionista principal de la preqüela, tasques que també exerceix a Outlander, que ja té en producció la seva setena temporada. L’acompanyaran Maril Davis i Ronald D. Moore, mentre que Diana Gabaldón, autora de les novel·les en les quals es basa la sèrie, en serà la productora consultora. Els nou llibres de Gabaldón que componen fins ara la sèrie d’Outlander han venut uns 50 milions d’exemplars arreu del món.

La sèrie, que ha portat a la pantalla les aventures de Jamie i Claire i els seus viatges en el temps, va començar a emetre’s el 2014.