TVE dona nous detalls sobre el retorn de «Los Misterios de Laura»

La inspectora Laura Lebrel, a la qual dona vida l’actriu María Pujalte, tornarà aviat a La 1 de la corporació pública amb dos nous telefilms

María Pujalte en un fotograma del telefilm de 2022. | RTVE

María Pujalte en un fotograma del telefilm de 2022. | RTVE / ddg. girona

ddg. girona

Los Misterios de Laura tornarà aviat a La 1 de Televisió Espanyola amb dos nous casos protagonitzats per la inspectora Laura Lebrel. Va ser l’actriu Maria Pujalte, protagonista de la ficció, que fa unes setmanes anunciava l’inici del rodatge a través d’un vídeo compartit a les xarxes socials. Però, a més, la televisió pública ha revelat ara nous detalls sobre l’esperat retorn de la sèrie.

Els dos nous telefilms de Los Misterios de Laura tornaran a comptar amb el seu elenc habitual, encapçalat per Pujalte amb Oriol Tarrasón, Laura Pamplona, Beatriz Carvajal i César Camino. L’actor Raúl Mérida també reprendrà el seu paper després de debutar a Laura y el misterio del asesino inesperado. A més a més, aquests nous lliuraments sumaran a l’elenc Manuela Velasco, Aaron Porras, Ascen Lopez, Mariu Bárcena, Melina Matthews i Denis Gómez, entre d’altres.

Laura y el misterio de la novia que esperó demasiado i Laura y el misterio del paciente suspicaz són els títols d’aquestes pel·lícules per a televisió, dirigides per Jorge Saavedra (El Zorro, Relato de una obsesión). Javier Holgado i Susana López Rubio són els encarregats del guió.

Los Misterios de Laura va tornar el gener del 2022 a La 1 comptant amb el suport del públic. El capítol especial va reunir un 10,4% de quota de pantalla i 1.329.000 espectadors, ja que va ser suficient per guanyar-se la renovació de la corporació pública. Malgrat que en aquest temps han circulat alguns sobre la possibilitat de comptar amb una nova temporada de la sèrie, per ara els seus responsables mantenen aquesta aposta pels telefilms amb els quals expandeixen l’univers de la inspectora Laura Lebrel.

Estrenada el mes de juny del 2009, la sèrie Los Misterios de Laura es va convertir en el seu moment en un dels grans èxits de ficció de la televisió pública, arribant a tenir fins a tres temporades, la última de les quals es va acabar el mes d’abril de 2014.