Mantenir-se jove i evitar l'envelliment és possible amb aquest aliment

L'hauries de consumir diàriament

Els japonesos tenen la clau per no envellir

Sopa de miso

Sopa de miso / XAVIER GONZÁLEZ

Abril Benítez

Cada vegada ens preocupa més fer-nos grans, perdre elasticitat de la pell, la nostra vitalitat i que, el nostre cos comenci a fallar pel pas dels anys. Durant els últims temps, hem aconseguit un munt d'avenços envers l'envelliment i com aconseguir fer-li front, però, saps que ho pots aconseguir només introduint un aliment a la teva dieta diària?

L'alimentació sempre ha estat i continua essent fonamental a l'hora de cuidar la nostra salut interna i externa, així doncs, prendre miso cada dia t'ajudarà a evitar l'envelliment. Però, què és el miso? És una preparació japonesa feta a base d'aigua, soia, ordi o arròs. Aquesta preparació té un gust salat i conté moltes proteïnes.

El doctor Vicente Mera va descobrir l'aliment al Japó, a l'illa d'Okinawa. En aquest racó hi viu la gent més longeva del món

El doctor i escriptor del llibre "Joven a cualquier edad. El método definitivo para una vida larga, saludable y feliz" recomana menjar miso cada dia, per tal d'aconseguir que l'envelliment tingui una repercussió menor en el nostre organisme.

Si decidim menjar miso de forma intermitent no funcionarà com esperem

Mantenir-se jove amb el consum de miso

Mantenir-se jove amb el consum de miso / @freepik

Coneix quatre de les propietats d'aquest aliment

  1. Tenir una major immunitat: segons un estudi es va poder observar com ratolins exposats als efectes nocius de la radiació no emmalaltien o es recuperaven abans (els que menjaven miso)
  2. Aliment saciant: dona energia i fa que ens saciem, aconseguint que no mengem més del que pertoca.
  3. Propietats antioxidants: aquestes propietats eviten que envellim tant per fora com per dins, aconseguint un rejoveniment cel·lular del nostre organisme, a través d'una sola ingesta diària. 
  4. Conté probiòtics: la ingesta diària de miso farà que aconseguim un major nombre de probiòtics digestius, per tal de protegir el nostre segon cervell.