El Corte Inglés amplia el seu suport a la recerca contra el càncer i finançarà un nou projecte a cinc anys

La companyia contribuirà en un assaig clínic sota la supervisió del doctor Julio Delgado

L'equip mèdic del Clinic que participa en la recerca.

L'equip mèdic del Clinic que participa en la recerca. / DdG

DdG

El Corte Inglés reforça la seva col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, i per això finançarà un nou projecte de recerca pel qual la companyia es compromet a lliurar un milió d'euros en els pròxims 5 anys. Aquest estudi, liderat pel doctor Julio Delgado, és un assaig clínic en fase I d'un tractament per al càncer de mama HER2+. Es desenvoluparà principalment a l'Hospital Clínic Barcelona-IDIBAPS i el seu objectiu és avaluar la toxicitat i l'eficàcia de les cèl·lules ARI-HER2+ en el tractament del càncer de mama HER2+, establint la dosi més adequada per a cada pacient.

L'objectiu és establir les bases del desenvolupament d'una nova opció terapèutica per a les persones amb aquesta malaltia. El nou projecte de recerca pretén dissenyar un nou medicament de teràpia cel·lular personalitzat que seria eficaç en les pacients sense opcions de tractament.

Aquest nou projecte de recerca que finançarà El Corte Inglés, ve a donar continuïtat a l'estudi sobre immunoteràpia personalitzada en càncer de mama que ha desenvolupat el doctor Aleix Prat, i pel qual la companyia es va comprometre l'any 2020 a aportar un milió d'euros en 5 anys.

El Corte Inglés manté des de fa anys una estreta col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, i fruit d'això és el projecte conjunt que desenvolupen contra el càncer de mama. Es tracta d'una iniciativa que ha evolucionat molt positivament i que li ha permès a la companyia finançar fins ara íntegrament els quatre projectes de recerca i comprometre's amb un de nou.