Descobreix els 7 beneficis de beure suc de taronja natural

La taronja té multitud de beneficis, tant per la pell com pel sistema immunitari

Els beneficis de consumir suc de taronja natural

Els beneficis de consumir suc de taronja natural / @ wirestock

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Quan arriba la temporada tardor-hivern a molts, ens baixen les defenses. El fred, els canvis constants de temperatura, els bacteris i virus que sobreviuen amb aquestes temperatures fan que, molts acabin ben malalts: amb refredats, bronquitis... Per això, és molt important cuidar-se i fer-ho amb suc de taronja natural, aquesta és una de les millors opcions.

Les taronges tenen múltiples beneficis pel nostre organisme i fer-ho en suc, encara més, perquè ingerim més fruita que si sols mengéssim una taronja pelada. Però, compte, perquè tampoc és bo abusar dels sucs. Com més fruita utilitzem a l'hora de fer el suc, més sucres ingerirem, entre altres. Tot i ser, aliments naturals, no és bo abusar-ne, perquè el que ara són beneficis es poden convertir en perjudicis.

Els 7 beneficis del suc de taronja natural

1.Conté potassi, el qual és molt beneficiós per regular la pressió arterial i cuidar la nostra salut cardiovascular

2.Hidrata perquè conté molta aigua

Beure suc de taronja

Beure suc de taronja / @ pvproductions

3.Té un alt contingut en vitamina C, la qual ajuda el sistema immunitari a combatre infeccions i reduir la gravetat dels refredats, entre altres

4.Redueix el risc de patir càlculs renals perquè augmenta la presència d'àcid cítric a l'orina i preveu l'acumulació de minerals als ronyons

5.Conté flavonoides, uns antioxidants que ajuden a protegir les cèl·lules del cos contra els danys provocats pels radicals lliures. A més, redueix el risc de patir malalties cròniques com l'estrès oxidatiu.

6.T'ajuda a recuperar i mantenir una pell més radiant i hidratada, gràcies als antioxidants i la vitamina C

7.Conté fibra, la qual ajuda en processos com la digestió. Tot i que, no en conté gaire en ser en suc. Si mengéssim la fruita sencera, aconseguiríem més fibra.