El superaliment xinès que acabarà amb les digestions pesades i els malestars de la menopausa

S'utilitza en la medicina tradicional xinesa 

El seu consum és molt beneficiós pel nostre organisme

El Kudzu té propietats relaxants

El Kudzu té propietats relaxants / SD

Rosa Campos

Els xinesos coneixen molts aliments i alternatives saludables per cuidar el nostre benestar. La cuina asiàtica i la medicina tradicional xinesa han estat utilitzant el Kudzu durant segles i no és per menys, ja que els seus beneficis són immensos. Aquest aliment prové de les arrels de la planta lleguminosa enfiladissa Puerària lobata que un cop premsades, rentades i deshidratades produeixen una pols de midó molt pur que s'utilitza en cuina com un espessidor.

Els beneficis del Kudzu

Entre altres coses, afavoreix la digestió a causa del seu alt contingut en flavonoides. Aquest aliment ajuda a reduir el dolor abdominal, alleujant els símptomes de males digestions, aires, inflamacions abdominals i gastritis. El Kudzu a més a més és molt eficaç per regular el trànsit intestinal, i està especialment indicat en casos de diarrea. A més, el seu consum habitual ajuda a millorar la nostra microbiota intestinal, afavorint el desenvolupament de bacteris beneficiosos per al nostre organisme. A més, combat l'estrès: té un efecte relaxant que ajuda a alleujar moments d'estrès, i és molt efectiu per a mals de cap, migranyes i tensions.

Estrès

El Kudzu t'ajudarà a combatre els períodes passatgers d'estrès / @ WAYHOMESTUDIO

El Kudzu i els beneficis per a la dona

S'utilitza molt com a ingredient en els suplements per a les dones que es troben a la menopausa i a la postmenopausa, ja que conté fitoestrògens, uns compostos vegetals que actuen de manera similar a l'estrogen al cos humà, segons han descobert els científics en un avenç publicat al 'Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics'. Per la seva banda, el Journal of the Medical Association of Thailand explica que pot ajudar a tractar algunes de les molèsties menopàusiques més comunes com les sufocacions, la sequedat vaginal o les suors nocturnes.

A més, pot promoure la salut cardiovascular, ja que l'arrel de Kudzu ofereix beneficis de protecció cardíaca i des de fa segles s'utilitza a la medicina tradicional xinesa per a aquest tipus de malalties.