Li roben a punta de ganivet un rellotge de 40.000 euros a Lloret de Mar

La víctima, un turista, va ser envoltada i amenaçada de manera violenta per part dels arrestats

Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns, tres homes de 27, 29 i 31 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. Els arrestats van intentar sostreure a punta de ganivet un rellotge valorat en 40.000 euros a un turista a Lloret de Mar.

Els fets van succeir la nit del 18 de juny a la plaça Dr Adler del municipi selvatà. A les cinc de la matinada quatre homes van envoltar la víctima, que anava acompanyat d’un amic, i inicialment van intentar conversar amb ells. El turista es va malfiar i quan va fer la intenció de marxar un dels quatre autors el va amenaçar amb un ganivet i li van sostreure el rellotge, valorat en 40.000 euros.

Arran aquest fet es va obrir una investigació policial que va permetre identificar un dels lladres. Aquesta informació va resultar clau per fer indagacions i a aconseguir identificar als altres tres autors dels fets. Finalment, aquest dilluns es va detenir, a diferents punts de Lloret de Mar, tres dels lladres

La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir el quart implicat

Els arrestats, un d’ells amb antecedents, van passar ahir 19 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.