Martí Pujals serà el nou president del Consell Comarcal de la Selva

L’alcalde de Tossa de Mar serà investit el pròxim dilluns, dia 17 de juliol, a la sala d’actes de la institució

Martí pujol, al centre, és l'alcalde de Tossa de Mar i el pròxim president del Consell Comarcal de la Selva

Martí pujol, al centre, és l'alcalde de Tossa de Mar i el pròxim president del Consell Comarcal de la Selva / Ajuntament de Tossa de Mar

DdG

Martí Pujals (Junts), alcalde de Tossa de Mar, serà dilluns nou president del Consell Comarcal de la Selva, rellevant en el càrrec l’alcalde de Caldes de Malavella Salvador Balliu. La constitució del ple de l’ens comarcal està prevista a les 12 del migdia a la sala d’actes de l’organisme a Santa Coloma de Farners.

Pujals coneix bé el consell comarcal selvatà perquè n’ha estat el gerent des de 2014. Anteriorment, havia estat secretari tècnic del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona, vinculat a la Diputació.

Junts i ERC van segellar fa unes setmanes un pacte per governar al consell comarcal. El president de Junts a la Selva, Jordi Camps, i el d’ERC, Albert Sáez, van comentar que aquesta aliança permet «garantir l’estabilitat i estar al costat de la gent en un moment en què com a comarca cal assumir importants reptes», així com «tenir un govern amb la màxima representativitat, ja que es tracta de les dues forces més votades a la Selva». Junts estarà representada al Consell amb 11 consellers i ERC amb 9. «La voluntat és donar un millor servei cap als ajuntaments, sobretot els més petits» van afegir els dirigents polítics el dia de la signatura del pacte.