Allau de robatoris a vehicles a Caldes de Malavella

La Policia Local de Caldes de Malavella ha detingut dues persones pels diversos robatoris

Un vehicle amb una finestra trencada que es va trobar a l'aparcament de l'estació de Caldes de Malavella.

Un vehicle amb una finestra trencada que es va trobar a l'aparcament de l'estació de Caldes de Malavella. / Ajuntament de Caldes de Malavella

ACN

La Policia Local de Caldes de Malavella ha detingut dues persones per diversos robatoris a cotxes de la localitat. Les detencions es van produir divendres als volts de les tres del migdia, quan un agent no uniformat va descobrir dos homes al costat d'un vehicle amb la finestra trencada que estava estacionat a l'aparcament de l'estació, a l'avinguda Catalunya. L'agent participava en un dispositiu especial de prevenció de robatoris a l'interior de vehicles, engegat després de detectar un augment dels robatoris en vehicles a la zona de l'estació. Els lladres van intentar fugir amb un cotxe amb matrícula francesa un cop van detectar l'agent, però van acabar arrestats a l'avinguda de Caldes, on els va interceptar un segon agent.

Els detinguts van ser traslladats a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners, després que el propietari del cotxe acredités que alguns dels objectes que portaven a sobre els lladres eren de la seva propietat i que es trobaven dins del seu cotxe, a l'aparcament de l'estació.

Les eines que els lladres feien servir per cometre els robatoris.

Les eines que els lladres feien servir per cometre els robatoris. / Ajuntament de Caldes de Malavella

El cap en funcions de la Policia Local de Caldes de Malavella, Carlos Garcia, explica que "es va decidir muntar un desplegament especial després de detectar diversos robatoris en l'interior de vehicles a la zona de l'aparcament de l'estació els darrers deu dies". Garcia insisteix a dir que "un dels principals objectius és la seguretat en la via pública de Caldes".

Per la seva banda, l'alcalde Salvador Balliu assegura que "és un orgull tenir una Policia Local compromesa amb la tasca de protecció i seguretat cap al municipi i tots els seus veïns i veïnes. Seguirem sumant esforços per continuar fent de Caldes de Malavella un poble segur i amb delinqüència.