La campanya 'Pels valents' arriba als 800.000 euros per la lluita contra el càncer infantil

La Policia Local de Caldes de Malavella en va ser una de les impulsores

Els representants dels tres cossos policials impulsors de la campanya amb el xec

Els representants dels tres cossos policials impulsors de la campanya amb el xec / aj. Caldes de Malavella

E.B.

Escuts Solidaris contra el Càncer Infantil ha arribat als 800.000 euros recaptats pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, des que va començar la campanya l’any 2017. El lliurament simbòlic del xec es va portar a terme en el marc de la segona gala benèfica contra el càncer infantil, que es va celebrar el dia 7 a Cambrils.

La gala va servir per homenatjar les persones que més s’han implicat en les accions solidàries que s’impulsen des dels diferents municipis adherits.

La vetllada, que va reunir més de 300 persones, es va iniciar amb els parlaments del responsable de #Cambrilspelsvalents, l’agent Sito Cano; els caps de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, i de Sant Celoni, Albert Brunet.

La campanya dels escuts solidaris es va impulsar el 2017 des dels cossos de la Policia Local de Caldes de Malavella i Sant Celoni. Un any més tard s’hi va sumar la Policia Local de Cambrils i actualment compta amb la col·laboració de més de 160 cossos policials de tot Espanya, a més d'altres grups professionals.  

La idea original, que ràpidament es va convertir en tot un èxit, va ser vendre escuts de la policia amb el lema “pels valents” a canvi d'un donatiu de 4 euros. El moviment es va anar ampliant altres productes, informa l'Ajuntament de Cambrils.

Des de Caldes de Malavella, on va començar la campanya, l'ajuntament en una piulada recorda que la Policia Local d'aquest municipi és dels "més implicats en la campanya amb un gran nombre d’activitats organitzades durant l’any per recaptar diners" i agraeixen la" gran tasca de solidaritat" dels seus efectius.