Mor una persona en un xoc frontal a l’N-II a Vidreres

Amb aquesta víctima són 125 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Un vehicle de Mossos avisant d'un accident.

Un vehicle de Mossos avisant d'un accident. / DdG

Redacció

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-II al punt quilomètric 691,8 a Vidreres. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16:13 hores. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta. A conseqüència del xoc, una persona ha mort i dues han resultat ferides menys greu i han sigut traslladades a l’Hospital Josep Trueta.

Arran de la incidència, s'han activat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d'excarceració dels afectats i de neteja de la via, i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La persona morta era el conductor del turisme, mentre que els altres dos ferits eren el conductor de l'altre vehicle implicat i el copilot. Quant a l'afectació viària, s'ha tallat la circulació en tots dos sentits de la marxa.