Veïns de Vidreres: "Estem sense aigua des de les nou del matí"

Habitants de la urbanització de Puigventós denuncien que estan sense el servei per culpa de les fuites a les canonades

Veïns de Vidreres denuncien fuites d’aigua a les canonades en plena sequera

Imatge d'arxiu d'un veí de Puigventós amb una de les fuites que hi ha a la urbanització.

Imatge d'arxiu d'un veí de Puigventós amb una de les fuites que hi ha a la urbanització. / David Aparicio

Tony Di Marino

Tony Di Marino

"Estem sense aigua des de les nou del matí. L'Ajuntament no ens contesta i la companyia d'aigua (Riera Cabanyes Companyia d’Aigües) no ens agafa el telèfon. Estem molt empipats. Considerem tallar la Nacional de Vidreres a Lloret de Mar fins que l'Ajuntament es faci càrrec del servei d'aigua", explica un veí de la urbanització de Puigventós. Els habitants d'aquesta urbanització fa temps que reclamen que "a causa de les fuites a les canonades, es queden sense aigua". És més, afirmen que "cada any estem una mitjana de dotze dies sense aigua per culpa d’aquestes fuites a les canonades."

El procés per municipalitzar el servei, com es va explicar a Diari de Girona la setmana passada, es troba "al final del procés", segons va explicar l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps. Però, els veïns asseguren que "no pararan d'insistir, fins que no s'acabi de realitzar la municipalització del servei". Un procés, que segons va explicar Carles Mallart (el propietari de l'empresa de subministrament), segurament es resoldrà a finals del mes de març.

El camí per on passen les canonades d'aigua a la Goba.

El camí per on passen les canonades d'aigua a la Goba. / CEDIDA

D'altra banda, veïns de la Goba, una altra urbanització de Vidreres, expliquen que no s'han quedat sense servei d'aigua, però denuncien que "els camins per on passen les canonades d'aigua estan plens de fuites". Fet que explica per què a Puigventós no hi arriba aquest subministrament.

Subscriu-te per seguir llegint