Estalvia diners i millora l'eficiència de l'aire condicionat amb aquest enginyós truc

Aquest senzill consell et pot portar a estalviar molts diners cada mes

Millora l'eficiència de l'aire condicionat

Millora l'eficiència de l'aire condicionat / Agencias

SPORT.es

Amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures, l'aire condicionat es converteix en el nostre millor aliat per mantenir-nos frescos i còmodes a casa. No obstant això, el seu ús excessiu pot suposar una despesa elevada d'energia i diners. Per sort, hi ha trucs senzills per millorar l'eficiència del nostre aparell i estalviar a la factura elèctrica.

Un dels trucs més efectius és tancar les persianes i córrer les cortines durant les hores de màxima calor, evitant que la llum solar directa entri a la casa. D'aquesta manera, es retarda la necessitat d'encendre l'aire condicionat des de la primera hora del matí o d'establir temperatures massa baixes. En evitar que l'aparell hagi de lluitar contra la calor extrema de l'exterior, es redueix significativament el consum d'energia.

A més, és important ajustar la temperatura de l'aire condicionat de manera progressiva, mantenint-lo entre els 24 i 26 graus per a mantenir-nos frescos sense arribar a sentir-nos congelats. També és recomanable mantenir l'aparell encès de manera contínua en lloc d'apagar-lo i encendre'l repetidament, la qual cosa ajuda a mantenir una temperatura estable a la llar i evita despeses innecessàries.

Seguint aquests consells, podem gaudir de l'aire condicionat de manera eficient i responsable, tenint cura tant de la nostra butxaca com del medi ambient. Mantenir un ambient fresc i agradable a casa no ha d'implicar alts costos si adoptem pràctiques intel·ligents per a millorar el rendiment del nostre aparell d'aire condicionat.