La Fiscalia de Florència arxiva el cas de la "Noia de Portbou" tot i que creu que va ser un crim

La falta de proves concretes ha portat a l'arxivament provisional d'aquest cas

Redacció

Un cas que ha captivat l'atenció de molts i ha mantingut en suspens l'esperança de resoldre-ho ha estat la mort de la jove "Noia de Portbou", Evi Anna Rauter. Ara, la Fiscalia de Florència ha fet un pas més en aquesta investigació, tot afirmant que creu que la mort de Rauter va ser un crim. No obstant això, aquesta declaració ve acompanyada d'una manca de proves concretes que ha deixat el cas sense resoldre durant 17 llargs mesos.

El misteri que envolta la mort d'Evi Anna Rauter ha mantingut en suspens a familiars i amics que anhelaven trobar respostes a les circumstàncies que van conduir a aquesta tràgica pèrdua. Tot i la creença de la Fiscalia de Florència que s'ha comès un crim, la falta de proves concretes ha portat a l'arxivament provisional d'aquest cas, mantenint obertes les portes a la investigació futura. Així ho ha revelat la periodista Anna Punsí a la xarxa X, abans anomenada Twitter:

Un dels obstacles que ha complicat aquesta investigació és la burocràcia que ha impedit que la Fiscalia pugui dur a terme una investigació completa a Catalunya o a Àustria, país d'origen de la víctima. Les incògnites sobre aquest cas continuen sense resoldre's, i la recerca de la veritat segueix essent una tasca pendents que manté a tothom en expectativa.

La notícia de la creença de la Fiscalia de Florència sobre la mort d'Evi Anna Rauter com a crim obre una finestra d'esperança per a la seva família i totes les persones que han estat seguint aquest cas. Tot i les dificultats, la recerca de la veritat continua, i es preveu que aquesta història captivadora segueixi sent notícia en els pròxims mesos.

Vídeo: Identifiquen la noia penjada a Portbou 32 anys després