L'excampió ciclista Rohan Dennis va arrossegar la dona amb el cotxe diversos metres, segons la investigació

Nous detalls de l'atropellament mortal del campió del món de contrarellotge el 2018 i el 2019 a Melissa Hoskins, també ciclista olímpica.

L'incompliment del confinament a Girona: «El COVID-19 i la quarantena poden llepar-me el cul»

Bruna Segura

La policia revela nous detalls sobre el cas del ciclista australià Rohan Dennis, campió mundial de contrarellotge el 2018 i el 2019, que ha estat detingut per la policia australiana pel presumpte atropellament mortal de la seva esposa, la també ciclista olímpica Melissa Hoskins.

La investigació apunta que la ciclista podria haver estat arrossegada diversos metres pel vehicle abans de caure a terra. Les empremtes digitals de Hoskins van ser trobades a la palanca de la porta mentre romania damunt del capó del cotxe. Càmeres de seguretat de propietats pròximes podrien haver enregistrat l'incident.

La ciclista australiana de 32 anys va morir a l'hospital d'Adelaida després de ser atropellada prop de casa seva el passat dissabte, segons la policia de l'estat d'Austràlia del Sud.

L'acusat, identificat com Rohan Dennis, va ser alliberat provisionalment i haurà de comparèixer davant la justícia el 13 de març. El comunicat oficial destaca que el conductor coneixia la dona, evitant revelar les identitats i circumstàncies particulars.

Melissa Hoskins i Rohan Dennis es van casar el 2018 i tenien dos fills. Dies abans de l'accident, Dennis va compartir una foto a Instagram desitjant bones festes. L'atleta australià va ser líder del Tour de França, del Girona d'Itàlia i de la Vuelta a Espanya. va ser a és el guanyador a Banyoles de la contrarrellotge de la Volta a Catalunya de l'edició de 2021

Diverses entitats esportives australianes han expressat el seu condol per la mort de l'ex-ciclista olímpica Melissa Hoskins. El Comitè Olímpic d'Austràlia ha expressat la seva màxima tristesa i les seves condolències a la família i amics de la ciclista, destacant la seva participació als Jocs Olímpics de Londres 2012 i Rio de Janeiro 2016.