Un home mata als seus pares a Barcelona i Molins de Rei i després se suïcida

Un agent dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Un agent dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Germán Gonzàlez

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta de tres membres d'una mateixa família. Els agents han estat alertats després de trobar el cadàver d'una dona al carrer de Lope de Vega, en el districte de Sant Martí de Barcelona. La Divisió de Recerca Criminal dels Mossos ha iniciat les diligències, que els han portat fins a la població de Molins de Rei, on han trobat dos cadàvers més amb signes de violència. Segons les primeres investigacions, es tracta d'un home que ha matat a la seva mare i al seu pare i després s'ha suïcidat.

Fonts policials apunten al fet que el presumpte homicida ha assassinat primer a la seva mare i després s'ha desplaçat amb el seu pare fins a Molins de Rei, a una zona boscosa a Collserola. Allí l'ha matat i després s'ha suïcidat. Segons sembla, la família tenia una segona residència en aquesta localitat del Baix Llobregat.

Secret d'actuacions

El jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona en funcions de guàrdia d'incidències s'ha fet càrrec d'aquesta recerca. Ha ordenat el secret de les actuacions.

La comissió judicial, formada per la magistrada, fiscal, forense i lletrat de l'administració de Justícia, han iniciat ja la tramitació per a procedir a l'aixecament dels cadàvers.

Els Mossos expliquen que al voltant de les deu del matí s'ha trobat el cadàver d'una dona en un pis de Sant Marti amb indicis de criminalitat. Els agents han activat la comitiva judicial en comprovar que es tractaria d'una mort violenta.

Una hora més tard, la policia ha trobat a Molins de Rei el cos sense vida del pare, que estaria en un cotxe, i més tard, el del fill, presumpte homicida.