L'esmorzar de Shakira per tenir els malucs 'a punt': molt més comú i senzill del que imagines

L'entrenadora personal de la cantant va explicar la dieta de l'artista colombiana

Shakira.

Shakira. / Europa Press

R. A. C.

Shakira no passa pel seu millor moment, però la veritat és que continua brillant, com mai, sobre els escenaris. Ni les polèmiques amb Gerard Piqué ni els seus problemes amb la fiscalia semblen haver-la descentrat a l'hora de rendir al màxim i dur a terme la seva estricta rutina alimentària.

Sobre això últim, es va pronunciar Anna Kaiser, l'entrenadora personal de Shakira des de fa més de 10 anys, que va compartir a la revista Vogue els detalls de la rutina d'exercicis i la dieta que fa l'artista, incidint especialment en l'esmorzar. Sens dubte, un secret que molts seguidors de la cantant volien conèixer.

Lluny de les peripècies que alguns puguin pensar, en tot moment va citar aliments que podem trobar a qualsevol supermercat i que, per a sorpresa de molts, els exercicis físics que fa, els podem dur a terme en qualsevol gimnàs.

L'esmorzar de Shakira, clau per mantenir la línia

L'entrenadora de Shakira va destacar, sobretot, la importància de l'esmorzar a la dieta de la superestrella colombiana. Aquest sol estar conformat, principalment, per ous durs (per obtenir proteïnes), alvocat trossejat (per augmentar el nivell de greix saludable), una mica de carbohidrats, tomàquet i sal de mar. Tot això amb un toc d'oli d'oliva.

A més, acompanya el seu esmorzar amb un suc de fruits vermells, al qual suma una mica de proteïna vegetal per afegir calories. Com veiem, tots els aliments són fàcils de trobar i no requereixen gaire elaboració. Podem fer-ho ràpidament.

Sobre la resta de menjars, va ressaltar la importància dels peixos, les verdures i les sopes, sobretot les de porros, albergínies, pastanagues i gingebre.

I, com tothom, Shakira també té antulls al seu dia a dia i aquests estan contemplats a la seva dieta. Davant d'això, Anna Kaiser va confessar que les costelles de porc i la xocolata amarga sense sucre són els productes de què més fa ús la colombiana.