Els trucs professionals per posar l'aire condicionat a punt abans de l'estiu

Amb la pujada de temperatures i l'estiu a la cantonada, és un bon moment per posar a punt l'aire condicionat

Els trucs professionals per posar l'aire condicionat a punt abans de l'estiu

Els trucs professionals per posar l'aire condicionat a punt abans de l'estiu / DdG

Amb la pujada de temperatures i l'estiu a la cantonada, és un bon moment per posar a punt l'aire condicionat. Aquest manteniment previ farà que l'aparell funciona millor, sent més eficient i estalviant en consum d'energia. A més, podrem solucionar qualsevol problema abans que comenci l'època estival.

Elaborar un manteniment periòdic a l'aire condicionat és fonamental. Podem fer aquesta pràctica nosaltres mateixos, seguint els trucs que utilitzen els professionals per deixar en bon estat el sistema de climatització de la nostra llar. D'aquesta manera podem evitar la factura d'una empresa especialitzada.

Abans de començar el manteniment, és important que apagueu i desendolleu l'aire condicionat. Aquests dispositius no es poden desendollar com qualsevol electrodomèstic, però pots anul·lar el subministrament delectricitat des del quadre elèctric. Amb l'aparell desconnectat, és important que protegeixis la zona de l'aigua, és habitual que deixi anar alguna petita quantitat d'aquest líquid.

Tot seguit, neteja la carcassa exterior i la zona de sortida d'aire, ajudant-te d'un drap humit. Després de treure la carcassa, és important netejar els filtres. Aquests elements acumulen pols i brutícia amb el temps i redueixen l'eficiència de l'aire condicionat i la qualitat de l'aire. Després de retirar el filtre, utilitza una brotxa per retirar la pols de les aletes i l'evaporador. Utilitza un producte netejador específic per a aquests dispositius i deixa'l assecar.