Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Una baralla multitudinària a cops de pal i pedres acaba amb cinc detinguts a la Jonquera

La Policia Local també ha arrestat una sisena persona per danys per l'incendi d'un pis ocupat

Un vehicle policial Pixabay

Una baralla multitudinària entre dos grups d'homes a cops de pal i pedres va acabar aquest dilluns a la tarda amb cinc detinguts a la Jonquera. Els Mossos també investiguen si es va exhibir alguna arma blanca.

Els fets es van produir cap a un quart de tres de la tarda, en aquell moment un indicatiu de la Policia Nacional va trobar-se amb l'enfrontament multitudinari entre dos grups al carrer. Arran dels fets es va activar també la Guàrdia Civil, la Policia Local de la Jonquera i els Mossos d'Esquadra. La policia va aconseguir retenir cinc homes que es van barallar a ple carrer. Un dels implicats va acabar ferit però no de gravetat. Els arrestats tenen entre 22 i 32 anys i se'ls acusa de ser presumptes autors d'un delicte de lesions.

De tots els detinguts, un cop hagin passat a disposició judicial pels fets, la Policia Nacional en revisarà la seva situació legal a Espanya i en cas d'alguna irregularitat de la llei d'estrangeria, en farà els informes i accions oportunes.

Incendi i baralla relacionats?

Mentre això succeïa es va declarar foc en un pis a tocar del número 27 del carrer Nord. Alguns testimonis apunten que un dels implicats en la baralla hauria anat fins a la finestra del domicili ocupat i hauria calat foc. La Unitat d'Investigació dels Mossos de la comissaria de Figueres estan investigant l'origen del foc.

El que hi ha per ara és un sisè detingut relacionat amb l'incendi i el va realitzar la Policia Local de la Jonquera.

A diferència dels altres a banda de lesions lleus se l'acusa també de danys relacionats amb el foc. Els Mossos tenen una investigació oberta per aclarir la relació entre ambdós fets.

Com va informar Diari de Girona el mateix dilluns, l'incendi va acabar amb cinc persones evacuades per la façana però cap d'elles ferides. Les flames van cremar matalassos i diversos mobles de l'habitatge.

Compartir l'article

stats