L'incendi deixa més de 4.000 usuaris sense llum a Portbou, Llançà i Colera

A Portbou tampoc hi ha aigua el municipi i part de la població sense telèfon

L'alcalde Gael Rodríguez, diu que estan treballant per intentar fer arribar una cisterna d'aigua potable

DdG/ACNl'alt

L'incendi de Portbou ha deixat sense llum a més de 4.000 clients de Portbou, Llançà i Colera.

A Portbou a més,està sense aigua el municipi sencer i bona part de la població s'ha quedat sense telefonia. L'alcalde, Gael Rodríguez, explica que estan intentant trobar una solució per tal de poder arreglar la situació i demana a la població que segueixi les indicacions dels Bombers.

"Estem investigant el perquè, però tenim el poble sense llum ni aigua a l'aixeta", ha assenyalat. L'alcalde demana "calma i serenitat" i confia que la situació s'anirà solucionant. Rodríguez ha explicat que hi ha diversos horts afectats i una finca que hi ha en el camí que porta cap al pantà on va començar l'incendi. A Portbou hi afecta el flanc esquerra que va en direcció al mar i els Bombers treballen per evitar afectacions.

Pel que fa a l'afectació delsubministramentt elèctric, des de les vuit del matí hi ha més de 4.000 clients sense subministrament elèctric entre Colera (1.131), Llançà (1.602) i Portbou (1.446), segons Protecció Civil. Em l'última actualització, feta a les 12, la xifra ja ha baixat fins a les 1.583 persones. Ja que a Grifeu ja tenen llum i cobertura. El subministrament elèctric a Colera s'ha restablert cap a dos quarts de cinc de la tarda en la seva totalitat, segons Protecció Civil.