Presentació de «Parada i fonda» a Banyoles
pere duran. banyoles
«Hem passat el pitjor any de la nostra carrera professional». Així s'expressava ahir un cuiner del Pla de l'Estany en referència a aquest any de pandèmia on la restauració de la comarca, que calcula que durant aquest darrer any ha perdut el 60 per cent de la facturació, ha registrat el tancament definitiu de dos restaurants, Can Masonet de Pujals dels Pagesos i La Magrana de Banyoles.
La trobada de restauradors del Pla de l'Estany va tenir lloc ahir al matí a l'emblemàtica barca Tirona a l'Estany de Banyoles i va servir per presentar el llibre de Joan Anton Abellán «Parada i Fonda. Història de la restauració al Pla de l'Estany». i que compta també amb un pròleg de l'escriptora Núria Esponellà.
- El propietari de l’Espai Gironès el posa a la venda per 140 milions
- Denuncien l'elevat nombre d'altes mèdiques a treballadors que no s'han recuperat a Girona
- El cinisme de Puigdemont
- Activen l'alerta per pluges intenses a les comarques gironines
- El pastisser Oriol Balaguer pren les regnes de la Pastisseria Sans, lloc on va néixer el 'bisbalenc
- Queixes dels veïns i satisfacció dels comerciants al final de Temps de Flors
- Temps de Flors tanca amb les mostres quasi intactes i una afluència de turistes gairebé tan elevada com el primer dia
- Aquests són els aparadors més ben decorats de Girona, Temps de Flors