Policia local i Mossos reforcen la vigilància durant la campanya de Nadal a Olot

S’ha incorporat una agent cívica que, durant aquestes dates, es focalitza a la zona comercial del Nucli Antic,

Agents patrullant al centre d’Olot | AJUNTAMENT D’OLOT

Agents patrullant al centre d’Olot | AJUNTAMENT D’OLOT / DdG. Olot

DdG. Olot

Agents de la Policia Municipal d’Olot i de Mossos d’Esquadra incrementen la vigilància amb patrullatges a les zones comercials coincidint amb la campanya de compres de Nadal.

En concret, es portaran a terme patrullatges a peu i en vehicle per la zona comercial del Nucli Antic així com increment de la presència preventiva a les hores d’obertura i tancament de les grans superfícies comercials. En aquest sentit, els agents també ofereixen consells i suport als botiguers, amb la voluntat de prevenir i evitar possibles incidències.

Nova agent cívica

Paral·lelament, aquestes tasques de control i vigilància es veuen reforçades per la recent incorporació d’una agent cívica que, durant aquestes dates, es focalitza a la zona comercial del Nucli Antic, recorrent la ciutat i donant resposta a les necessitats ciutadanes. L’agent cívica treballa sota la direcció i supervisió de la Unitat de Proximitat de la Policia Municipal, equip que també prioritza el patrullatge a peu pel Nucli antic en aquestes dates.

Seguint amb la línia de treball habitual, les incidències detectades són immediatament compartides amb els equips dels Mossos d’Esquadra amb la voluntat de compaginar i treballar amb la informació operativa a temps real. A més, setmanalment, els comandaments d’ambdós cossos valoren els resultats i, si s’escau, reorienten els esforços policials seguint els objectius i prioritats marcades a través de la Mesa de Coordinació Operativa.

Aquest increment de vigilància s’engloba en el dispositiu Grèvol que els Mossos d’Esquadra dissenyen i porten a terme a diferents municipis catalans amb el suport de les Policies Locals.